Om oss & Vanliga frågor

Om oss

Säg det med en purjolök.

Att skicka blommor i all ära, men är det inte dags för ett blombud passar alla tänkbara situationer? En purjolök kommer alltid lägligt. Varför just en purjolök? Jo - för att det är en rolig och unik present som vi lovar någon knappast har fått förut. Perfekt som födelsedagspresent, vid årsdagar, dop eller befordran. Glöm guldklockan! Efter en lång och trogen tjänst är det ju såklart en purjolök eder kollega förtjänar och lustar efter. Eller varför inte till den mer besvärliga typen "som har allt"?

Som du säkert förstår, finns det alltid ett tillfälle för ett Purjogram. Och visste du att: "en purjolök säger mer än 1000 ord"? Vi låter dock er bestämma vilka ord det kan tänkas vara. 

      

Vanliga frågor

F: Varför vill man skicka en purjolök?

S: Vem vill inte ha en budad purjolök till sig? Det finns tillfällen där en traditionell blomma kanske inte riktigt passar in. Eller när man vill skicka en roligare present till någon. 

F: Vilka är då dessa tillfällen?

S: Det är du som sätter gränserna. Men vi kan ge dig några förslag: Födelsedagar, Årsdagar, Far och Morsdag, Visa sin tacksamhet till en kompis, Avklarade tentor, Doppresent, Bröllopspresent, Tinderdejter, Inflyttningspresent, Eller när du bara vill vara lite kreativ med din present.

F: Varför en purjolök?

S: Purjolöken har länge bara fungerat som en matvara och vi tyckte att denna fantastiska lök borde få ett nytt användningsområde.

F: Okej, jag fattar, men känns inte 169:- lite dyrt för en Purjogram?

S: Tänk dig överraskningsmomentet när mottagaren öppnar denna svarta ask och den innehåller en purjolök, det skulle vi säga är ovärderligt. Men ska vi prata pengar, ligger Purjogram ca 50:- respektive 100:- billigare än hos de ledande blomdbuden för att skicka en ros, då är frakt och hälsningskort inräknade i priset.

F: Ni verkar ha ett sinne för humor, men är ni en seriös aktör?

S: Självklart. Ledamöterna inom lökbranschen har ögonen på oss.

F: Nu börjar det bli rätt mycket text här, får jag någon slags rabatt för att jag har läst igenom hela avsnittet?

S: Vi tycker att bra prestationer ska uppmuntras, ange koden ”LÄSKUNNIG” i kassan för 10% avdrag.

 

Kontakt 

Info@purjogram.se

Purjogram, Mölndal. 

Innehar F-skattsedel.